Práce s medem

V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Práce s medem si můžete vybrat nezbytné potřeby pro včelaře jako jsou cedník,... Více

V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Práce s medem si můžete vybrat nezbytné potřeby pro včelaře jako jsou cedník, síto, medomet, čeřící a stáčecí nádoby, refraktrometry, lopatky a pastovače a ztekucovací boxy.

Podkategorie

  • Odvíčkovací vidlička
    V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Odvíčkovací vidlička si můžete vybrat nezbytné potřeby pro včelaře lišící se v počtu jehel a jejich lomení pro snadnější manipulaci při odvíčkování.
  • Odvíčkovací nůž
    V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Odvíčkovací nůž si můžete vybrat pomocníka pro snadnější a rychlejší manipulaci při odvíčkování, pokud máte rovné rámky bez mezerníků.
  • Odvíčkovací talíř
    V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Odvíčkovací talíř si můžete vybrat nezbytné potřeby při odvíčkování rámků. Většina talířů má síto , které je vhodné pro odkapání medu z víček do lodny.
  • Cedník na med
    V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Cedník na med - Vám nabízíme pomocníky při vytáčení medu. Cedníky nabízíme dvojité i jednoduché pro zachycení nečistot při čištění medu.
  • Síto na med, držák
    V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Síto na med, držák - Vám nabízíme pomocníky při vytáčení medu. Síta jsou vyrobena z uhelonu, mají tvar trychtýře pro lepší prosak medu. Jsou jemnější než cedníky pro zachycení nečistot při čištění medu.
  • Stáčecí nádoba nerezová
    V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Stáčecí nádoba nerezová - Vám nabízíme pomocníky při manipulaci s medem. Díky stáčecímu kohoutu u nádoby Vám usnadní plnění medu do lahví.
  • Ztekucovací spirála
    V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Ztekucovací spirály - Vám nabízíme pomocníky při rozehřívání medu v různých rozměrech podle průměru nádob.
  • Lopatka na med
    V našem obchodě Potřeb pro včelaře Vám nabízíme nejlevnější a nejkvalitnější včelařské potřeby, ať jste začátečník nebo profesionál. V kategorii Lopatka na med - Vám nabízíme různé velikosti lopatek pro práci se ztuhlým medem.
Na stránku
Zobrazit 19 - 27 of 29 položek

Kanál RSS

Nebyl přidán žádný RSS kanál